📣 Θελήσαμε να κάνουμε λίγο υπομονή πριν ανακοινώσουμε τον ακριβή τρόπο λειτουργίας, περιμένοντας τις τελικές οδηγίες από τον Ε.Ο.Δ.Υ. Οι οδηγίες οριστικοποιηθηκάν χθες(!) και μας βρήκαν απόλυτα προετοιμασμένους!

💯 Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση όλα τα προπονητικά τμήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Οι προπονήσεις πρέπει να γίνονται με προ συνεννόηση και με πλήρη καταγραφή όλων των στοιχείων. Μπορείτε να κλείνετε το ραντεβού σας μέσω της ιστοσελίδσς μας σε αυτήν τη σελίδα ή τηλεφωνικά στο 23820 27738.

Έχετε τη δυνατότητα να κανονίσετε την προπόνησή σας έως και 15 ημέρες νωρίτερα. Σας παρακαλούμε να κλείνετε τα ραντεβού σας τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα από την επιθυμητή ώρα και σε περίπτωση ακύρωσης να μας ενημερώνεται τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα.

Αναλυτικότερα:

📌 CARDIO & FITNESS

  1. Κάνοντας τους υπολογισμούς, σύμφωνα με τις τελικές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., ο χώρος μας μπορεί να εξυπηρετήσει πάνω από 30 ασκούμενος ταυτόχρονα. Ωστόσο, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το αρχικό μας αυστηρότερο πλάνο και να επιτρέπουμε 20 ασκούμενους για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να απολαύσετε την προπόνηση σας άνετα και χωρίς άγχος.
  2. Όλες οι προπονήσεις θα έχουν διάρκεια 1 ώρα και 10 λεπτά. Στόχος μας είναι να έχετε 1 ώρα “καθαρής” προπόνησης. Θα υπάρχει επιπλέον 5 λεπτά κενό ανάμεσα στα ραντεβού, ώστε να αποφύγουμε την συμφόρηση κατά τις αλλαγές και να μπορεί να αεριστεί ο χώρος.

📌 ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  1. Τα πρωινά τμήματα λειτουργούν κανονικά. Στα απογευματινά τμήματα έχουν γίνει προσαρμογές σύμφωνα με τους κανονισμούς.
  2. Στην αίθουσα μπορούν να γυμναστούν 12 ασκούμενοι. Έχουμε προνοήσει για τα 2 μέτρα απόσταση μεταξύ των ασκουμένων.

📌 ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

  1. Το τμήμα του Tae kwon do πραγματοποιείται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 19:00-20:00.
  2. Το τμήμα του Kick Boxing πραγματοποιείται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 20:30-21:30.
  3. Στην αίθουσα μπορούν να βρίσκονται 28 ασκούμενοι ταυτόχρονα. Έχουμε προνοήσει για τα 2 μέτρα απόσταση μεταξύ των ασκουμένων και σε αυτήν την αίθουσα.

Όλη η ομάδα του Universal Studios Gym είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι από κοντά! ❤
Ανεξάρτητα από τις προσαρμογές θέλουμε να σας διαβεβαίωσουμε ότι δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, αντιθέτως στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα!

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα! Προγραμματίστε την προπόνηση σας εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *